Bestuur

Goed Geregeld
We zijn een vereniging, opgericht op 10 september 1958 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We worden geleid door een bestuur dat jaarlijks opnieuw word gekozen. Dit bestuur bestaat uit leden van het orkest. Het word bijgestaan door verschillende commissies en een Raad van Advies. Dit bestuur regelt samen met de verschillende commissies, die ook bestaan uit leden, de dagelijkse gang van zaken binnen het orkest.

Nieuw Bestuur

Elk jaar is er de Algemene leden vergadering. Deze vergadering vindt plaats als het nieuwe schooljaar al een tijdje aan de gang is. In deze vergadering vertelt het oude bestuur hoe het jaar gegaan is. Wat hun doelstellingen waren en wat daarvan bereikt is het afgelopen jaar. Ook vindt in deze vergadering de officiële bestuurswisseling plaats. Het nieuwe bestuur begint zich vast in te werken aan het begin van het nieuwe schooljaar. Met hulp van de oude bestuursleden en het RVA (Raad van Advies) pakken zij langzaam maar zeker hun nieuwe taken op. 
De nieuwe voorzitter is dit jaar Yannick Egberink.

Jeugdbestuur
Door deze bestuursvorm, waarbij de eindverantwoordelijkheid altijd bij de leden zelf ligt, voelt het orkest als van ons allemaal. Bovendien is het leuk om een jaar in het bestuur te zitten omdat je heel veel ervaring opdoet en dat is natuurlijk ook handig voor later.

 

Van de voorzitter

Hoi ik ben Yannick Egberink. Dit jaar ben ik de voorzitter van het AIO. Dit is iets wat ons orkest bijzonder maakt; er is een jeugdbestuur van leden uit het orkest! Zelf ben ik 15 jaar en ik speel dit jaar zeven jaar in het orkest. Het lijkt me erg leuk om voorzitter te zijn en dan vooral omdat je ook echt invloed hebt en echt iets kan veranderen. We hopen dit jaar te bereiken dat we wereldberoemd worden in Arnhem. Veel mensen kennen ons al wel maar eigenlijk zou heel Arnhem ons moeten kennen! We hopen dat het dit jaar een leuk jaar wordt en we zouden het leuk vinden als er nog een paar leuke nieuwe leden bijkomen dit jaar.

Dus speel je al een tijdje je instrument en zou je het leuk vinden om ook eens in een orkest te spelen, of speel je al in een orkest maar zou je het toch leuk vinden om in het AIO te spelen? Kom dan gerust langs om eens te kijken wat je ervan vindt. We willen je graag ontmoeten!