Bestuur

Goed Geregeld

We zijn een vereniging, opgericht op 10 september 1958 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We worden geleid door een bestuur dat jaarlijks opnieuw word gekozen. Dit bestuur bestaat uit leden van het orkest. Het word bijgestaan door verschillende commissies en een Raad van Advies. Dit bestuur regelt samen met de verschillende commissies, die ook bestaan uit leden, de dagelijkse gang van zaken binnen het orkest.

Nieuw Bestuur. 

Elk jaar is er de Algemene leden vergadering. Deze vergadering vindt plaats als het nieuwe schooljaar al een tijdje aan de gang is. In deze vergadering vertelt het oude bestuur hoe het jaar gegaan is. Wat hun doelstellingen waren en wat daarvan bereikt is het afgelopen jaar. Ook vindt in deze vergadering de officiële bestuurswisseling plaats. Het nieuwe bestuur begint zich vast in te werken aan het begin van het nieuwe schooljaar. Met hulp van de oude bestuursleden en het RVA (Raad van Advies) pakken zij langzaam maar zeker hun nieuwe taken op. 
De nieuwe voorzitter is dit jaar Sara Nooteboom

Jeugdbestuur.  

Door deze bestuursvorm, waarbij de eindverantwoordelijkheid altijd bij de leden zelf ligt, voelt het orkest als van ons allemaal. Bovendien is het leuk om een jaar in het bestuur te zitten omdat je heel veel ervaring opdoet en dat is natuurlijk ook handig voor later


Voorzitter. 


Hallo!

Ik ben Sara Nooteboom. Ik ben 16 jaar oud. Dit wordt mijn 6e jaar in het Arnhems Interscholair Orkest. Ik ben dit jaar de voorzitter van het orkest.

Het is heel bijzonder dat ik in een jeugdbestuur zit. Ik vind het ontzettend leuk om te doen! Het is vooral leuk dat je veel invloed hebt in dit orkest.

Dit jaar willen we er weer een goed jaar van maken: repeteren, concerten geven en natuurlijk de concertreis.

Ik heb er zin in!

Speel jij al een tijdje een instrument? En lijkt jou in een orkest spelen ook zo leuk? Kom dan zeker een keer langs! We willen je graag ontmoeten!!